Bulut sunucu Turhost ile Türkiye’de!

Bulut sunucu Turhost ile Türkiye'de!

Bulut sunucu nedir?
Bulut sunucu, kullanmakta olduğu özel donanımlar ve yazılımlar nedeniyle yüksek performanslı çalışan, dinamik olarak ölçeklendirilebilir ve ihtiyaçlarınıza uygun hale getirilebilir bir sanal sunucu hizmetidir.

Kapasite ihtiyacınıza göre dilediğiniz kadar kaynak ekleyebilir ya da çıkartabilirsiniz. Tüm işlemler dinamik olarak anında gerçekleşir.

Anında kurulum ve bulut sunucunuz kullanıma hazır!
Sunucunuz, siparişinizi verdiğiniz an çok kısa bir sürede hazırlanır ve tüm uygulama kurulum ve konfigürasyonları tamamlanmış halde size teslim edilir. Size de sunucunuzu kullanmak kalır. Herşey çok basit!

Yüksek İnternet Erişim Hızı
Her bulut sunucu kendisine dedike edilmiş anlık 10 mbit bağlantı hızı ile yurt içinden erişim yapmaktadır. Bulut sunucu sahibi müşterilerimiz bu sayede yurt içinden en hızlı internet erişime sahip olur.

Basit Bulut Sunucu Yönetimi
Türkçe Sunucu Yönetim Paneli ve Türkçe Hosting Kontrol Panel seçenekleri sayesinde sunucunuzu rahat bir şekilde yönetebilirsiniz. Bulut altyapısında bulunan sizin için hazırladığımız uygulamaları kurabilir ya da kaldırabilir , dilerseniz kendi uygulamalarınızı da kurabilirsiniz.

Plesk 9.5 Türkçe ya da Cpanel Hosting Kontrol Panel seçenekleri ile dilediğiniz kadar web sitesi barındırabilirsiniz.

Turhost.com Zaman Makinesi
Bulut Altyapısındaki tüm sunucu verileri , “Turhost.com Zaman Makinesi” sisteminin koruması altındadır. Tüm bulut sunucuların günlük olarak bir kopyası alınır ve toplam 60 günlük süreyle “Turhost.com Zaman Makinesi” altyapısında saklanır. Müşterilerimiz küçük bir servis hizmet bedeli karşılığı dilediği zamanda dilediği veriye ulaşabilir.

Cloud Server satın almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir