Windows Hosting 2022 Yeniliklerimiz!

Windows Hosting 2022 Yeniliklerimiz!

Yaklaşık yirmi yıldır, hosting ve sunucu kiralama hizmetlerinde en modern donanımlarla şirketleri ve girişimcileri destekleme odağımızı, bir altyapı yeniliğiyle daha buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.

Daha önce duyurduğumuz gibi 2022’ye WordPress Hosting ve Linux Hosting altyapılarımızda bir dizi yenilikle girmiştik. Şimdi de Windows Hosting yapılandırmalarımızla müşterilerimizin yeni fırsatlara, güçlü trendlere erişimini kolaylaştırıyoruz.

Hızla gelişen teknoloji her geçen gün işletmelerin yeni altyapılardan güç alarak rekabet üstünlüğünü koruma gerekliliğini artırıyor. Şubat 2022’de devreye aldığımız yeni Windows Hosting yapılandırmalarımız, işletmelerin bu baş döndürücü hıza ayak uydurabilmeleri için sektör lideri teknolojilere yaptığımız yatırımlardan sadece birkaçı.

Windows Server 2022

Windows Server 2022
Microsoft Windows Server 2022, kuruluşların işletmelerini güvenli bir altyapıyla yönetebilmesine, ve mevcut sanal ortamlarını hibrit bulut modellerine entegre edebilmesine olanak tanıyor.

Windows Hosting altyapılarımıza entegre edilen Windows Server 2022’deki yeni güvenlik özellikleri sunucuların ihtiyaç duyduğu kapsamlı korumayı ve gelişmiş tehditlere karşı derinlemesine savunmayı hedefliyor.

Sunucu işletim sisteminde artırılmış güvenlik ve daha iyi performans amacıyla sürekli olarak yükseltmeler yapan Microsoft’un Windows Server 2022 sürümü, önemli geliştirmeler içeriyor:

  • Güvenli Çekirdek Teknolojisi
  • HTTPS üzerinden DNS (DoH)
  • Microsoft Edge Tarayıcı
  • Geliştirimiş Hyper V Yöneticisi
  • Gelişmiş Depolama Replikasyonu

Genellikle karmaşık altyapılarla uğraşan şirketler için önerilen ve farklı kurumsal kullanımlara hitap edebilen Windows Server 2022, diğer Microsoft ürünleri ve bulut hizmetleriyle daha iyi uyum ve entegrasyon sağlayacak şekilde tasarlandı.

Güvenlikle ilgili diğer dikkate değer iyileştirmeler arasında AES-256 ve SMB Doğu-Batı şifreleme hizmetlerine sahip Sunucu İleti Bloğu (SMB), HTTPS üzerinden DNS, HTTPS ve TLS 1.3 ile güvenli DNS gibi bileşenler yer alıyor. Windows Server 2022’deki güvenli çekirdek teknolojisi güvenilir platform modülü 2.0 ve Windows Defender sistem korumasını kullanıyor.

Microsoft Windows Server 2022, kuruluşların işletmelerini güvenli bir altyapıyla yönetebilmesine, mevcut sanal ortamlarını hibrit bulut modellerine entegre edebilmesine ve zorlu büyümeleri karşılamak için uygulamalarını yeniden yapılandırabilmesine olanak tanıyor.

Microsoft IIS 10 Web Sunucu

Microsoft IIS 10 Web Sunucu
Hızla gelişen teknoloji her geçen gün işletmelerin yeni altyapılardan güç alarak rekabet üstünlüğünü koruma gerekliliğini artırıyor.

Modern teknolojilere adapte olmanız kolaylaştıracak adımlarımızdan biri de yenilenen Internet Information Server. Bu yapılandırmamızla, uygulamalarınız QUIC ile daha hızlı, HTTP/3 ile daha yenilikçi ve TLS 1.3 ile daha güvenli!

Microsoft .NET 4.8

.NET Framework 4,8 temel sınıflar, Windows Communication Foundation (WCF), Windows Presentation Foundation (WPF) ve ortak dil runtime gibi yeni özellikler sunuyor.

.NET Framework 4.8’in, güncellenmiş bir araç setinin yanı sıra içerdiği iyileştirmeleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • [Runtime] JIT ve NGEN İyileştirmeleri
  • [BCL] Güncellenmiş ZLib
  • [BCL] Kriptografi Üzerindeki FIPS Etkisini Azaltma
  • [WinForms] Erişilebilirlik Geliştirmeleri
  • [WCF] Hizmet Davranışı Geliştirmeleri
  • [WPF] Yüksek DPI Geliştirmeleri, UIAutomation İyileştirmeleri

.NET Framework’teki NGEN görüntüleri artık yazılabilir ve yürütülebilir bölümler içermiyor. Bu da yürütülecek belleği değiştirerek rastgele kod yürütmeye çalışan saldırıların kullanabileceği yüzey alanını azaltıyor.

Microsoft SQL Server 2019

Microsoft SQL Server 2019
En son sürüm MS SQL Sunucu ile en hızlı veritabanı teknolojisi emrinizde!

Yapılandırılmış veya yapılandırılmamış tüm verilerinizde sektör lideri performansa ve güvenliğe sahip veri platformu, son sürüm MS SQL Sunucu bir adım daha önde olmanız için bizimle!

Bir web sitesinin yavaş olmasının en yaygın nedenlerinden biri yoğun sorgulardır. Bu nedenle, veritabanına dayalı sitelerin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için Microsoft SQL kurulumumuzu sürekli olarak yükseltmekten yanayız.

Acronis Cloud Backup & Protect

Windows Hosting müşterilerimizin Windows Sunucu güvenliğinde maksimum korumalara erişmesi için Acronis Cloud Backup & Protect yapılandırmalarımıza entegre ettiğimiz güçlü bileşenler arasında yer alıyor.

Acronis Cyber Protect Cloud; yedekleme, yapay zeka tabanlı kötü amaçlı yazılımdan koruma, virüsten koruma ve uç nokta koruma yönetimini tek bir çözümde birleştiriyor.

Verilerinizi, uygulamalarınızı ve sistemlerinizi gelişmiş siber saldırılara karşı proaktif olarak koruyan Acronis Cyber ​​Protect; fidye yazılımlar ve kripto hırsızlığı gibi tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sunuyor.

VB100 sertifika testinde Acronis, kötü amaçlı yazılımların %100’ünü tespit etmiş ve %0 false positive oranına sahiptir. Ayrıca AV-TEST için sekiz performans kategorisinin tamamında Acronis, Çok Hızlı v/ Hızlı performans derecesi almayı başarmıştır.

Bulut yedeklemede ödüllü lider Acronis’in, siber tehdit koruması ve anında geri yükleme gibi özellikleri arasında yamaları uygulamadan önce, otomatik görüntü yedeklemesi gerçekleştirmesi ve böylece yamayla ilgili bir sorun yaşanması durumunda sisteminizi kolaylıkla geri yüklemenizi sağlaması gibi işlevleri de mevcut.

Yeni 2. Nesil Xeon Gold R işlemcili Donanım Altyapıları

2. Nesil Xeon Gold R işlemci
Intel Xeon Gold işlemciler, büyük veri tabanlarına, çok kullanıcılı uygulamalara ve sanallaştırmaya odaklananlar için idealdir.

Tüm Windows barındırma altyapılarımız, son düzenlemelerle yüksek bellek hızları ve gelişmiş bellek kapasitesi desteğine sahip Intel Xeon Gold işlemcilerle desteklenmiştir. Talepkâr ana akım veri merkezleri, çok bulutlu bilgi işlem, ağ ve depolama iş yükleri için optimize edilmiş olan Intel Xeon Gold işlemciler; büyük veri tabanlarına, çok kullanıcılı uygulamalara ve sanallaştırmaya odaklananların gereksinimlerini rahatlıkla karşılayabilir.

Lisanslı Orijinal Yazılımlar

Firmamızın kullanmakta olduğu tüm yazılımlar orijinal lisanslanmış ürünlerdir. Veri güvenliğiniz ve itibarınız için kaçak ve kırılmış lisanslı hosting hizmetlerini tercih etmemeniz önemlidir. Bilişim altyapılarında orijinal olmayan kurulumların web siteleri için büyük güvenlik açıklarına ve işletmeler için ciddi prestij kayıplarına sebep olabileceği unutulmamalıdır.

Özet

2022 yılı yapılandırmalarımız çerçevesinde yüksek performans ve güvenlik sunan Windows Hosting altyapılarımızı, orijinal yazılımlarla güçlendirilmiş Intel Xeon Gold işlemcili sunucularımızla devreye almış bulunuyoruz.

İşletmelerin Windows Hosting çözümleriyle büyümesine yardımcı olmaya devam ederken, tüm sistemlerimize en güçlü ve en yeni teknolojileri entegre etmede sektör lideri duruşumuzun hız kesmeyeceğini bilmenizi isteriz.