Kurumsal Mail Hosting Nedir?

Kurumsal Mail Hosting Nedir?

İş için kullanılan mailler; proje detayları, fiyat teklifleri, ihale ya da sipariş bilgileri ile ilgili yazışmaları içerdiğinden iş akışının sürekliliği açısından büyük önem taşır.

Mail hizmetine dair kota problemleri ya da spam gibi herhangi bir aksaklık, işlerinizi aksatabilir ve maddi zararlara neden olabilir.

Kurumsal Mail Hosting; maillerinizde oluşabilecek olası sıkıntıları önlemeyi hedefler. Yüksek disk kapasitesi ile binlerce e-postayı arşivlemenizi ve antispam özelliği ile istenmeyen maillerden kurtulmanızı sağlar.

Ayrıca % 100 mobil özelliği sayesinde, maillerinizi işyerinizden uzaktayken de akıllı telefonunuzdan kontrol edebilir, mail gönderimi yapabilirsiniz.

Kurumsal Mail Hosting’in (Profesyonel E-Posta’nın) Avantajları

  • iPhone ya da Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzun tarayıcısı ile % 100 mobil uyumlu arayüze giriş yaparak e-posta gönderebilir ve gelen e-postalarınızı okuyabilirsiniz.

  • SPF, Bayes, Reverse DNS, RBL (Antispam) kontrol servisleri ile istenmeyen (spam) e-postalardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

  • 50 GB‘a kadar yüksek depolama alanı ile dilediğiniz kadar mail arşivleyebilirsiniz.

  • Ücretsiz SSL şifrelemesi desteği sayesinde cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan e-posta sunucusuna yönlenen trafiğin şifrelenmesini sağlar. Kritik bilgilerinizin başkalarının eline geçmesinden korunmuş olursunuz.

  • Dilediğiniz zaman kota arttırımı yapabilir, bir üst pakete geçmeden e-posta hesapları ekleyebilirsiniz.

  • Adres defteri, takvim ve görev yöneticisi gibi özellikleri kullanarak çalışmalarınızı organize edebilirsiniz.

  • Kullanımı dostu arayüz sayesinde Outlook gibi istemcilere bağlı kalmadan e-postalarınızı yönetebilirsiniz.

  • Kural yönetimi sistemi ile gelen e-postalarınızı dilediğiniz gibi yönetebilir, farklı klasörlere atayabilirsiniz.

  • Gmail, Yahoo, Office365, Exchange ve diğer hesaplarınızdaki mailler için e-posta taşıma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Kurumsal Mail Hosting Nasıl Alınır?

Ücretsiz olarak Groupware ve Antispam özelliklerine sahip olabileceğiniz kurumsal e-posta hizmetimizi satın almak için, Turhost.com’un Kurumsal mail hosting paketlerini inceleyerek ihtiyacınız olan disk kapasitesi ve mail hesabı adedini seçip “Satın Al” butonuna tıklamanız yeterli.

Ödeme işlemini gerçekleştirdiğinizde, kurumsal e-posta hizmetiniz anında aktif hale gelecektir.

Turhost.com’da kurumsal e-posta hizmetini ilk 30 gün süresince ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Hosting tercihinizde son kararı vermeden önce 0 212 227 74 74 nolu telefondan ya da sitemizdeki Canlı Destek butonları aracılığıyla uzman ekibimizle görüşerek emin olmadığınız konuları netleştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir